Goed geregeld! De notaris helpt

Leestijd: 2 minuten

Februari is de maand van de liefde, maar liefde is meer dan romantiek. We kunnen onze dierbaren op allerlei manieren laten zien hoeveel we om hen geven. De notaris helpt hier graag een handje bij!

De notaris is misschien niet de eerste associatie die bij u opkomt bij het woord ‘liefde’. Toch kan een bezoekje aan de notaris de perfecte manier zijn om uw dierbaren te laten zien hoeveel ze voor u betekenen.

Nog lang en gelukkig

De eerste situatie is misschien wel de meest voor de hand liggende: de notaris helpt bij het vastleggen van een samenlevingscontract en/of huwelijkse voorwaarden.

Bent u van plan om samen te gaan wonen, te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan? Maak dan een afspraak bij de notaris en leg uw liefde en uw wensen officieel vast.

Bekijk en vergelijk notaristarieven:

Uw droomhuis

Het huis waar uw eerste kindje geboren wordt, of juist het huis waar u samen oud wordt. Het kopen van uw droomhuis is misschien wel een van de meest romantische dingen om te doen! Een woning is meer dan een dak boven uw hoofd: het is de plek waar uw leven samen vorm krijgt.

Bekijk en vergelijk notaristarieven:

Schenken en nalaten

Of het nu om uw partner, uw kinderen of een goede vriend(in) gaat: een schenking of een erfenis is een mooie manier om uw liefde te uiten.

Een schenking kan deel zijn van uw nalatenschap, maar kan ook tijdens uw leven plaatsvinden. Wilt u uw kind een steuntje in de rug geven of wilt u met uw vermogen juist een goed doel steunen dat u na aan het hart ligt? Met een bezoekje aan de notaris is het binnen de kortste keren geregeld.

De notaris helpt u ook bij het opstellen van een testament. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw dochter die ketting met emotionele waarde ontvangt, of dat uw beste vriend de boot krijgt waar u samen zo veel ontspannen visuurtjes op heeft beleefd.

Bekijk en vergelijk notaristarieven:

In goede handen

De notaris is ook de plek waar u de voogdij over uw minderjarige kinderen kunt laten vastleggen. Natuurlijk wilt u hen zelf zien opgroeien, maar mocht er ooit iets gebeuren, dan weet u zeker dat u uw kinderen in goede, liefdevolle handen achterlaat.

Bekijk en vergelijk notaristarieven:

Notaris vinden

Het maakt niet uit wat voor akte u nodig heeft: op deGoedkoopsteNotaris.nl  vergelijkt u eenvoudig de verschillende notaristarieven.

Notarissen bepalen hun eigen tarieven. Daardoor is de ene notaris een stuk duurder dan de andere. Duurder betekent niet per se beter. Daarom is het verstandig om bij het kiezen van de notaris naar de klantbeoordelingen te kijken. Het vinden van de juiste notaris is heel eenvoudig:

  1. Selecteer de akte(s) die u nodig heeft op deGoedkoopsteNotaris.nl 
  2. Vergelijk de notarissen op basis van prijs, afstand én klantbeoordeling
  3. Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van de geselecteerde notaris(sen).

Door te vergelijken bespaart u al snel honderden euro’s op de notariskosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *