Ontspannen op vakantie? Doe de notaris APK!

Leestijd: 2 minuten

Wist u dat het verstandig is om regelmatig te controleren of al uw notariszaken nog up to date zijn? Met een snelle apk kunt u er weer een hele tijd tegen aan! Doorloop de checklist en begin met een lege to-do-lijst aan uw vakantie!

Testament

Het is een onderwerp waar we liever niet over praten. Toch is het heel belangrijk én heel prettig voor uw nabestaanden als al uw wensen duidelijk zijn vastgelegd wanneer u komt te overlijden. Het is verstandig om uw testament regelmatig te updaten. Er komen nieuwe mensen in uw leven, u verliest wellicht naasten en uw nalatenschap verandert ook voortdurend.  

Lees meer
Vergelijk tarieven

Samenwonen

Er is niets zo veranderlijk als de liefde: men wordt verliefd, gaat samenwonen, trouwt of scheidt. Is uw persoonlijke situatie veranderd? Dan kan het verstandig zijn om de samenlevingscheck te doen. Zo weet u binnen een paar seconden waar u aan toe bent. Is uw relatie juist ten einde gekomen? Dan is het belangrijk om ook het samenlevingscontract te beëindigen.

Lees meer
Vergelijk tarieven

Hypotheek apk

Het is de afgelopen tijd groots in het nieuws geweest: er gebeurt veel op de huizenmarkt. De hypotheekrente is uitzonderlijk laag waardoor dit een goed moment is om de hypotheek onder de loep te nemen en wellicht te veranderen. Tijd voor een apk dus!

Ook voor starters is dit het moment om naar de mogelijkheden voor een hypotheek te kijken nu de coronacrisis de gang van zaken op de huizenmarkt flink opschudt.

Lees meer
Vergelijk tarieven

Heeft u al uw zaken goed gecheckt en geregeld? Dan rest ons niks dan u namens het team van deGoedkoopsteNotaris.nl een hele fijne zomer te wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *