NVM Open Huizen dag: 28 maart

Leestijd: 2 minuten

UPDATE: In verband met het corona virus is de NVM Open Huizen Dag afgelast. Dit betekent dat de eerstvolgende Open Huizen Dag op 3 oktober 2020 zal zijn. Let op: een groot aantal makelaars biedt ter vervanging van een fysieke bezichtiging een digitale rondleiding aan. Heeft u een huis dat u graag wilt bezichtigen? Neem dan contact op met de betreffende makelaar.


Die mooie hoekwoning met genoeg ruimte voor als de kleine komt. Dat boerderijtje midden in de weilanden met genoeg ruimte voor jullie eigen kippen. Of dat grote appartement op een steenworp afstand van het stadscentrum. Tijdens de NVM Open Huizen dag kunt u ze allemaal bezoeken en ontdekken wat bij uw wensen past.

Op 28 maart – tussen 11.00 – 15.00 uur – openen duizenden huizen door het hele land hun voordeuren voor bezichtigingen op NVM Open Huizen dag. De dag is volledig vrijblijvend en biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om zich te oriënteren op de huizenmarkt.

Tips & tricks voor een bezichtiging

Wilt u een huis bezichtigen, of misschien zelfs kopen? Dan is het belangrijk om de volgende stappen te onthouden:

28 maart: Open Huizen dag door Marketing

Checklist Open Huizen dag

Om het bezichtigen nog makkelijker te maken hebben wij speciaal voor u de Open Huizen dag checklist opgesteld. Zo kunt heel eenvoudig zijn of een woning aan al u wensen en eisen voldoet én weet u zeker dat u geen belangrijke informatie vergeet te controleren.

Checklist Open Huizen dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *