Open Huizen Dag: 30 maart 2019

Leestijd: 2 minuten

De geur van appeltaart en vers gebrande koffie. De verkoper die, half-zenuwachtig maar met goede moed, zijn ‘huisfeestje’ aan het hosten is.
Zou er straks nog een stukje over zijn, of heeft niemand eigenlijk behoefte aan die appeltaart?
Welkom op de Open Huizen Dag: 30 maart 2019!

Huizen bezichtigen op Open Huizen Dag

Aanstaande zaterdag 30 maart is opnieuw de NVM Open Huizen Dag. Dé dag voor de verkoop van een huis. Het bewijs hiervan blijkt uit de cijfers van de vorige editie van de Open Huizen Dag: van alle deelnemers heeft toen 48% hun huis binnen 12 weken verkocht.

Hoe werkt de Open Huizen Dag?

Een groot aantal verkopers van hun huis hebben zich op Funda aangemeld voor de Open Huizen Dag: 30 maart 2019. Tussen 11:00 en 15:00 kunt u terecht bij een woning van uw keuze. U kunt een volledige route uitstippelen van welke huizen u zou willen bezoeken.

Wees voorbereid!

  1. U wilt uiteraard de dag zo constructief mogelijk indelen, maak daarom een uitgestippelde route voor de huizen die u wil gaan bekijken.
  2. Maak de prioriteiten duidelijk, selecteer daarop probeer daar de focus op te leggen. Kijk bijvoorbeeld niet te lang in de schuur, als u die helemaal niet belangrijk vindt.
  3. Neem niet te overhaast een beslissing en laat checks uitvoeren.

Voor de aanschaf van een nieuwe woning is altijd een notaris nodig om de hypotheek en leveringsakte op te maken en te passeren. De notaris begeleidt het proces van de aankoop en zorgt voor de nodige checks en de juiste inschrijving in het kadaster.
Door tarieven voor de hypotheek en leveringsakte te vergelijken via DeGoedkoopsteNotaris.nl ziet u gelijk waar dit, bij u in de buurt, het goedkoopst mogelijk te regelen valt.

Wellicht heeft u de offerte al binnen terwijl de anderen een stukje appeltaart proeven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *