Een hypotheek binnen een week!

Leestijd: 2 minuten

Een notaris kiezen die het beste bij jouw budget en wensen past, dat doe je via DeGoedkoopsteNotaris.nl. Een ander initiatief van DGN Groep is Hypotheek24.nl. Hypotheek24.nl maakt het mogelijk om zelf binnen week je hypotheek af te sluiten! Door je hypotheek via Hypotheek24.nl te regelen, bespaar je op hoge, onnodige advieskosten. Omdat je veel zelf doet kost het afsluiten van je hypotheek bij Hypotheek24.nl slechts €650,-.Rekenmachine1280x720

Hypotheek in één week

Via Hypotheek24.nl is het mogelijk om zelf je hypotheek binnen één week rond te hebben! Afgelopen week was het wederom gelukt. De 33-jarige starter Sai Fong heeft via Hypotheek24.nl zijn hypoheek binnen een week afgesloten. Wil jij ook je hypotheek zelf razendsnel afsluiten? Om meer mensen zo snel mogelijk aan een hypotheek te helpen, deelt Sai hoe hij dit gedaan heeft.

Keuze en voorbereiding

“Ik heb er voor gekozen om mijn hypotheek zelf te regelen omdat ik kennis heb van hypotheken. Daarom wilde ik mijn hypotheek graag zelf, online afsluiten. De basiskennis over hypotheken had ik al in huis want ik werk in de financiële dienstverlening. Ik hoefde me hierdoor niet speciaal voor te bereiden.”

Documenten verzamelen

“Bereid je voor op de documenten die je nodig hebt voor het aanvragen van de offerte. Als je zorgt dat je die snel voorhanden hebt, dan kan je het proces heel snel afronden. De documenten had ik van te voren al geregeld zodat ik alles bij de hand had toen ik de documenten ging uploaden. Hierna is het heel snel gegaan.”

Hypotheek aanvragen

Wil jij ook een hypotheek in een week? Sluit je hypotheek dan zelf af via Hypotheek24.nl en verzamel net als Sai Fong de documenten. Voor je het weet is je aanvraag rond en is dat droomhuis van jou!

Notaris

Heb je de hypotheek rond? Dan wordt het tijd om naar de notaris te gaan voor de hypotheek- en leveringsakte. Als je een bestaand huis koopt, mag je als koper de notaris kiezen waar je deze aktes op laat stellen. Via DeGoedkoopsteNotaris.nl vergelijk je notariskantoren in heel Nederland en vind je de notaris die het beste bij jouw budget past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *