Je huisdier in je testament? Dat kan!

Leestijd: < 1 minuut

Ben je dol op je huisdier en breekt het je hart om hem naar een asiel te doen als er iets met jou gebeurt? Maak je geen zorgen; je trouwe viervoeter kan opgenomen worden in je testament.IMG_0149

Huisdierenclausule

Het is verdrietig, maar als het baasje overlijdt, worden de huisdieren naar het dierenasiel gebracht of krijgen ze een spuitje. Dat dit niet per se nodig is, weten veel mensen niet. In  een testament kan er speciaal voor het huisdier een clausule opgenomen worden. Het zogenoemde huisdierenclausule. In deze clausule kan je opnemen wat  jij wil dat er met jouw huisdier gebeurt op het moment dat jij er niet meer voor kunt zorgen.

Testament laten opstellen of wijzigen

Om vast te leggen wat er met je huisdier gebeurt als jij niet meer voor hem kunt zorgen, heb je een testament nodig. Heb je al een testament maar wil je alsnog een huisdierenclausule op laten nemen? Dat kan! Wat de kosten daarvan zijn, verschilt per notaris. Iedere notaris kan zijn eigen prijzen bepalen. Daarom is het verstandig om de prijzen te vergelijken. Op DeGoedkoopsteNotaris.nl vergelijk je gratis en snel de prijzen van notarissen. Zo vind je makkelijk de goedkoopste notaris bij jou in de buurt. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *