Nieuwe site en nieuwe campagne voor DeGoedkoopsteNotaris.nl

Leestijd: < 1 minuut

 

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een nieuw jasje voor DeGoedkoopsteNotaris.nl. Met gepaste trots nodigen we je uit om een kijkje te nemen op www.degoedkoopstenotaris.nl. De website heeft een eigentijds look-and-feel en is responsive gemaakt. Het laatste wil zeggen dat de website op alle soort tablets, smartphones gemakkelijk is om te bekijken en praktisch te gebruiken.

 

NIEUWE CAMPAGNE

In begin oktober start onze nieuwe reclamecampagne. Deze zal zowel op de radio als op tv te horen en te zien zijn. Met de gekozen slogan ‘Bespaar ‘es op de notaris’  richten we de aandacht op het regelen van belangrijke zaken bij de notaris. Wat kan je daar eigenlijk bij kiezen? Op de radio zijn we te horen op Radio10Gold, 100%NL, SublimeFM en SlamFM. Op televisie vind je ons terug om en rond programma’s op SBS6 en Net5.

 

Ziehier een voorproefje van de campagne!


Op de DeGoedkoopsteNotaris.nl kun je overzichtelijk en snel de voordeligste notaris vinden bij jóu in de buurt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *