Aandacht voor notarissen in Kassa

Leestijd: < 1 minuut

Morgen zal in het consumentenprogramma Kassa op Nederland 1 aandacht besteed worden aan notarissen en notaristarieven. Peter Ruys van DeGoedkoopsteNotaris.nl zal in het programma aanschuiven bij presentatrice Brecht van Hulten. Vragen die aan bod zullen komen zijn: Waarom zijn er tariefverschillen tussen notarissen en waar moet je op letten? Daarnaast zal er aandacht zijn voor nieuwe ontwikkelingen in de notarismarkt. 

deGoedkoopsteNotaris.nlKassa is zaterdag om 19:00 op Nederland 1.

 

De notaris vergelijken is altijd verstandig, omdat de tarieven voor dezelfde akte flink uiteen kunnen lopen. Er kunnen gratis offertes worden aangevraagd via DeGoedkoopsteNotaris.nl om zo het vergelijken makkelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *