Meer tijd voor omzetten hypotheek

Leestijd: < 1 minuut

Volgend jaar gaan er nieuwe regels van start met betrekking tot hypotheken. Oude hypotheekvormen verdwijnen en in de plaats hiervan komt een hypotheekvorm die annuïtair afgelost moet worden. Om nog te profiteren van de oude regels kunt u nog tot 1 april de oude hypotheek oversluiten naar een spaar- of beleggingshypotheek. 

Eerder kon tot 31 december van dit jaar de hypotheekvorm worden aangepast, hierdoor ontstond een grote toeloop om dit voor het einde van het jaar nog in orde te maken. Er is daarom een verzoek ingediend om dit termijn te verlengen om de hypotheek oversluiten voor iedereen nog mogelijk te maken.

Tot 1 april 2013 nog de tijd

Minister Stef Blok van Wonen en Rijksdienst heeft nu de termijn verlengd tot 1 april 2013 om de hypotheek om de bestaande aflossingsvrije hypotheek om te zetten in een spaar- of beleggingshypotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *