Over DeGoedkoopsteNotaris.nl

DeGoedkoopsteNotaris.NL (2000) is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite gericht op het notariaat. De site bestaat ruim 10 jaar en is een jaar na de introductie van marktwerking in het notariaat gelanceerd. Hij biedt een overzicht van alle circa 950 notariskantoren in Nederland, waarvan zo’n 650 kantoren tarieven hebben gepubliceerd voor een lijst van gebruikelijke werkzaamheden.

In 2010 is de site uitgebreid met consument beoordelingen van de dienstverlening van notarissen waarvan we er nu ruim 9500 hebben verzameld. Het doel van de site is consumenten en professionals te helpen met het kiezen van een notaris door het creëren van transparantie van kwaliteit en tarieven via internet. Achterliggende doelstelling is om de kwaliteit van de notariële dienstverlening te verbeteren.

Vanaf de start heeft de site een enorme ontwikkeling doorgemaakt; van tarievenoverzichttot informatieportaal voor consument en notariaat. Met ruim 60.000 unieke bezoekers per maand is DeGoedkoopsteNotaris.NL de grootste notarissite van Nederland.

Ruim 60% van alle notariskantoren maakt maandelijks gebruik van de aan de site gekoppelde applicatie Notarisforum.nl. De bezoekers van de site krijgen daarmee up-to-date tarief- en kantoorinformatie en worden ondersteund bij het maken van een notariskeuze.

Wij zijn een onafhankelijke site, het publiceren van gegevens op de site is voor notariskantoren kosteloos. Onze inkomsten komen uit advertentieverkoop en het abonnementsgeld op Notarisforum.nl, een online kantoorapplicatie.

DeGoedkoopsteNotaris.NL is een project van DGN Publishers BV (Blog DGN Publishers), een internetbedrijf in Amsterdam Centrum. Wij exploiteren diverse thematische internetportals op het gebied van wonen, zorg en personal finance. Dat doen wij met een eigen team, van idee tot exploitatie, van marketing en sales tot de bouw van de sites.

Andere portals van DGN Publishers zijn Zorgkiezer.nl (2005) over tandartsen, ziekenhuizen, huisartsen en zorgverzekering, ProvisieOverzicht.nl (2007) over provisies van hypotheken en verzekeringsproducten AdvocatenOverzicht.nl (2009) over specialisme en tarieven van advocaten en BankenOverzicht.nl (2010) over sparen, betaalproducten en creditcards. Voor meer informatie zie www.dgngroep.nl 

DeGoedkoopsteNotaris.nl / DGN Publishers B.V.
Nieuwezijds Voorburgwal 328a
1012 RW Amsterdam
020-616 82 00
info@degoedkoopstenotaris.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *