Billboard ‘Bespaar ‘es op de notaris’ al gezien?  

Heb jij onze billboard al gezien of gehoord? deGoedkoopsteNotaris.nl is vanaf deze week te horen op de radio en te zien op televisie met de campagne ‘Bespaar ‘es op de notaris’. Met als doel om voor jou de allergoedkoopste notaris in de buurt te vinden.

Billboard

Bespaar ‘es op de notaris

Jij maakt toch al genoeg kosten bij het kopen van je huis? Een handige manier om geld te besparen is te letten op de kosten van de notaris. Notarissen mogen hun eigen tarieven bepalen waardoor er soms prijsverschillen zijn van honderden euro’s. Met deze reclamecampagne willen wij jou zoveel mogelijk geld laten besparen door een notaris te zoeken via deGoedkoopstenotaris.nl. Wij maken de prijsverschillen inzichtelijk en we geven je de mogelijkheid om vrijblijvend offertes aan te vragen.

Vergelijk vast wat notarissen op onze website. Of neem ‘es contact met ons op, dan adviseren wij jou over de goedkoopste notaris bij jou in de buurt. Je kan een notaris gebruiken bij het kopen van een huis, het oprichten van een bedrijf of het vastleggen van huwelijkse voorwaarden. Daarnaast kan je een notaris voor tal van andere documenten en akten gebruiken. Neem een kijkje op de website om te zien wat er allemaal bij een notaris geregeld kan worden.

De radiospot wordt uitgezonden op Qmusic:

De billboard

Deze wordt uitgezonden op SBS 6, Veronica & Net 5:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *