DeGoedkoopsteNotaris.nl is verhuisd

We zijn verhuisd. Na drie jaar Utrecht en twaalf jaar aan de Nieuwezijds Voorburgwal, zitten we sinds vorige week op de Keizersgracht 424 in Amsterdam. We verhuizen omdat we een flinke groeispurt hebben gemaakt de afgelopen jaren. Het team van DeGoedkoopsteNotaris.nl, maar ook die van de andere projecten van DGN zoals ZorgKiezer.nl en Hypotheek24.nl, is flink uitgebreid. Tijd voor een nieuwe frisse locatie, van waar we jou hopelijk nog beter van dienst kunnen zijn.

fotoverhuizingblog

‘Nieuwe toekomst!’

We zitten op de bovenste verdieping van een prachtig monumentaal grachtenpand. Vanaf onze stek op de vierde verdieping is er een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. Peter Ruys van DeGoedkoopsteNotaris.nl: ‘We zijn apetrots op onze nieuwe locatie, maar verlaten toch ook met een zekere weemoed ons oude pand. Toen we in 2003 verhuisden naar de Nieuwezijds Voorburgwal waren we met zeven collega’s. Inmiddels is ons bedrijf DGN uitgegroeid naar een organisatie met meer dan 25 werknemers. Ik kijk terug op een mooie tijd, maar zie ook uit naar een nieuwe prachtige toekomst op de Keizersgracht.’

Hieronder een impressie van de verhuizing.

[cincopa A0BAlvs1FJoq]

Contact met DeGoedkoopsteNotaris.nl

Onze postadres is nu Keizersgracht 424, 1016 GC te Amsterdam. Ons telefoonnummer is uiteraard ongewijzigd. Je kunt DeGoedkoopsteNotaris.nl bereiken op 088 – 24 24 611.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *