Levenstestament: steeds meer mensen hebben er een

Het levenstestament wordt steeds populairder in Nederland, aldus de Nationale Zorggids. Afgelopen zomer hadden zeker 44.500 mensen een levenstestament en dat aantal is sindsdien sterk gestegen. Momenteel zijn er namelijk 81.000 mensen die bij de notaris hebben laten vastleggen wie hun belangen behartigt op het moment dat zij dat zelf niet meer kunnen.

levenstestament

Waarom stellen mensen een levenstestament op?

De meeste mensen die bij de notaris een levenstestament hebben laten opstellen zijn op leeftijd. Zij willen hun zaken graag goed geregeld hebben voor als hun gezondheid sterk vermindert. Deze groep wil bijvoorbeeld voorkomen dat ze door de kantonrechter onder bewind worden gesteld als ze geestelijk in de war raken. Ben jij op zoek naar een notaris om een levenstestament op te laten stellen? Vergelijk dan eenvoudig notarissen bij jou in de buurt op DeGoedkoopsteNotaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *