Woningverkoop stijgt met 17%

De afgelopen maand is de woningverkoop gestegen. In februari werden er meer woningen verkocht dan in dezelfde maand vorig jaar. Met 11.697 verkochte huizen steeg de woningverkoop gemiddeld met 17%. De stijging is in bijna alle Nederlandse provincies waar te nemen.

Huisjeintrolley1000x1000

Provinciale verschillen

In Drenthe steeg de woningverkoop het sterkst. De verkoop van woningen nam daar in vergelijking met februari 2014 met 26.8% toe. De enige provincie waar het aantal woningverkopen daalde is Limburg. In die provincie nam het aantal verkochte woningen met 4.9% af. Toch is dat een verbetering ten opzichte van januari 2015. In die maand daalden maar liefst in drie provincies de woningverkoop.

 

DeGoedkoopsteNotaris

Bij de koop van een woning heb je een notaris nodig. De notaris stelt bijvoorbeeld een hypotheekakte voor je op. Via DeGoedkoopsteNotaris kan je notaristarieven vergelijken en veel geld besparen op de kosten van een notaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *