DeGoedkoopsteNotaris.nl in Kassa

Afgelopen zaterdag was Peter Ruys te gast bij het consumentenprogramma Kassa op Nederland 1 om te praten over notarissen en notaristarieven. In de uitzending werden enkele voorbeelden getoond hoe de tarieven tussen notarissen verschillen. Zo kan het zijn dat binnen een straal van 30 kilometer dezelfde akte honderden euro’s goedkoper is. De website DeGoedkoopsteNotaris.nl publiceert en vergelijkt al sinds 2000 notaristarieven.

Bekijk het hele item:

Over DeGoedkoopsteNotaris.nl:

DeGoedkoopsteNotaris.nl (sinds 2000) is onderdeel van de DGN Groep, waar onder andere ook ZorgKiezer.nl en AdvocatenOverzicht.nl onderdeel van uitmaken. De notaris vergelijken helpt bij het vinden van een goedkope notaris in de buurt. Via de website kunnen gratis offertes worden aangevraagd voor verschillende notariële aktes. Omdat de notaristarieven onderling erg kunnen verschillen, is vergelijken altijd verstandig!

1 reactie op “DeGoedkoopsteNotaris.nl in Kassa

 1. Hallo,
  ik ben voorzitter van een stichting die vanaf 2010 aan de weg timmert met het begeleiden van gehandicapte judoka’s.
  De situatie is echter veranderd de stichting heeft er twee activiteiten bij gekregen Judo-les / training en een internationaal judo evenement waarbij de judoka’s op hun eigen niveau deel kunnen nemen.
  IK denk daardoor dat de statuten moeten worden aangepast of veranderd moet worden met:
  Een nieuwe visie en doel aangepast aan de huidige situatie.
  er moeten meer bestuursleden bij komen die een portefuille van het DB klrijgen toegewezen. Ook het huidige DB moet qua samenstelling veranderd worden de penningmeester en de secretaris trekken zich terug en die moeten vervangen worden door twee nieuwe krachten.
  Enkele vragen:
  Een stichting mag officieel geen leden hebben, terwijl we eigenlijk een judo afdeling hebben die het zelfde als een normale judo club,
  Kunnen we dit in de statuten veranderen zodat het wel kan/mag.
  ik heb eigenlijk een heleboel vragen en wil een keer met een notaris in de buurt van Amsterdam. een afspraak maken om het e.e.a. duidelijker te krijgen.
  Ik hoor graag positieve reacties op mijn verzoek.
  Met Sportieve groet,
  Ben van der Eng
  Amsterdam 5 mei 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *